Contact en informatie

Welkom bij Kim’s Spullen & Zo

U bent welkom op afspraak om de goederen te komen bekijken en af te halen. Ik heb helaas geen showroom! Als u iets leuks ziet op mijn pagina dan nodig ik u uit om via de mail een afspraak te maken. Het is handig als u een foto bijvoegt van het artikel dat u wilt bezichtigen, dit om misverstanden te voorkomen. De goederen zijn af te halen in Helmond (Noord-Brabant).

Ivm drukte en snelle doorstroom van de goederen is het niet mogelijk om artikelen te reserveren. U mag bij interesse een dag voor u wilt komen contact opnemen, dan blijft het artikel voor u gereserveerd. Wilt u artikelen langer reserveren? Dat kan, maar enkel tegen een aanbetaling van €50,00. Bedenk goed of u zeker weet of u de spullen wilt hebben, de aanbetaling kan niet geretourneerd worden.

LET OP! Het betreffen hier GEBRUIKTE goederen, welke verkocht worden ZONDER garantie. Ik ben ten alle tijden zo eerlijk mogelijk, ik beschrijf netjes in mijn advertenties of er mankementen zijn of niet. U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw aankoop. Controleer daarom altijd zelf bij ophalen of u tevreden bent voor u op aankoop over gaat.

Veel plezier met winkelen op mijn pagina.

Kim’s Spullen & Zo

info@kimsspullenenzo.nl

0649377710

KvK-nummer:62190091